| 151. |
Vectors (x, x+1, x+2), (x+3, x+4, x+5) and (x+6, x+7, x+8) are coplanar, then
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 152. |
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 153. |
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 154. |
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 155. |
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 156. |
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 157. |
Which of the following options is a unit vector in the direction of ?
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 158. |
The position vector of P is (4, 5, -3) and the distance of P from XY, YZ and ZX planes are P1, P2 and P3 respectively, then = _____ .
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 159. |
If = = 2 and = θ, then = _____ .
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 160. |
The projection of vector (-4, -2, 4) on (2, 1, 1) is _____ .
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |