| 61. |
If ,then x=_____ ,y=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 62. |
If =0, then x=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 63. |
If A,then A=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 64. |
A is a 3x3 matrix, then .
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 65. |
If A= such that =0,ij, then A is_____.
()(n>1)
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 66. |
If A= and =then x=_____ y=_____.
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 67. |
If , then x=_____, y=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 68. |
If AB=BA and A= , then B=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 69. |
If=0, then x=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 70. |
If A=, then A(adjA)=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |