| 41. |
If 5A-3X=2B, where A= and B= , then matrix X= _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 42. |
If ,then a,b,c,d are respectively_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 43. |
If A= ,find A-2
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 44. |
If A= and B= , then AB=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 45. |
If A=,then =_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 46. |
If A()= , then A().A()=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 47. |
If A= ,B= and C= then A(B+C)=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 48. |
If X=, then 2 X 2 matrix X=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 49. |
if A= and =25,then x=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 50. |
If A= and =3, then x=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |