| 71. |
If A=, then (A-2I)(A-3I)=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 72. |
Suppose that X=, A= and B= and AX=B, then X=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 73. |
If 2X+ , then X=_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 74. |
if A= and I= , then which of the following is true ? .
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 75. |
If is a complex cube root of unity and H=, then =_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 76. |
If A= and =25, then =_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 77. |
If A= and =1024, then =_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 78. |
If A= such that ad-bc0, then =_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 79. |
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 80. |
For matrix multiplication_____is true.
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |