| 21. |
The local minimum value of is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 22. |
The maximum value of is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 23. |
The minimum value of is ______
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 24. |
has minimum value _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 25. |
is maximum for x= _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 26. |
has minimum value at x = _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 27. |
is increasing in _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 28. |
The measure of the angle of intersection between and other than one at (0, 0) is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 29. |
The point where normal to is parallel to Y-axis is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 30. |
The slope of normal to at is_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |