| 241. |
then equals
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 242. |
= _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 243. |
is
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 244. |
If y = f(x) makes +ve intercept of 2 and 0 unit on x and y axes and encloses an area of 3/4 square unit with the axes then = _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 245. |
If f(a + b - x) = f(x) then is equal to
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 246. |
= _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 247. |
= _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 248. |
= _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 249. |
The value of is
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 250. |
The value of is
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |