| 61. |
The solution of a differential equation is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 62. |
if m and n respectively the order and degree of the differential equation then _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 63. |
The order and degree of the differential equation are _____ and _____ respectively.
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 64. |
Which of the following differential equations has the same order and degree ?
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 65. |
The differential equation of the system of parabola whose axis is parallel to Y-axis is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 66. |
The solution of differential equation x dy - y dx = 0 represents _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 67. |
The differential equation of the system of lines in XY-plane is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 68. |
The solution of the differential equation y' - y = 1, y = _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 69. |
The differential equation of the circles whose centres are origin is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 70. |
The integrating factor of differential equation is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |