| 81. |
is a homogeneous function of degree.
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 82. |
An integrating factor of differential equation is _____.
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 83. |
The differential equation of the family of circles x2 + y2 = a2 is _____.
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 84. |
Which of the following function is a solution of the differential equation
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 85. |
The solution of the differential equation with y(1) = 1 is given by _____ .
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 86. |
The number of arbitrary constant in the general solution of differential equation of third order is _____ .
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 87. |
The number of arbitrary constants in the particular solution of differential equation of third order is _____ .
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 88. |
The differential equation has solution _____ .
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 89. |
The solution of the differential equation represents.
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 90. |
The differential equation of family of curves y = A•eBx is _____ ,where A, B are arbitrary constants.
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |