| 31. |
The general solution of is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 32. |
The general solution of is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 33. |
The solution of cosx siny dx + sinx cosy dy = 0 is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 34. |
The solution of is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 35. |
then =_____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 36. |
The general soution of is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 37. |
The general solution of is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 38. |
The general solution of is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 39. |
The integrating factor of is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 40. |
The integrating factor of is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |