| 21. |
The order and degree of are _____ and _____ respectively.
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 22. |
The order and degree of differential equation are _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 23. |
The degree of is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 24. |
is
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 25. |
The order of the differential equation of family of circles which passes through origin and whose centre is on y - axis is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 26. |
The order of the differential equation of family of circles whose centre is on X - axis is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 27. |
The order of the differential equation of family of circles who has radius a is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 28. |
The differential equation who has as general solution (where a is arbitrary constant) is
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 29. |
The differential equation of the family of parabola whose vertex is origin and major axis is X - axis is
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 30. |
The differential equation of the family of curve where a is arbitrary constant is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |