| 71. |
The solution of _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 72. |
The degree of the differential equation is is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 73. |
The solution of is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 74. |
is an integrating factor of _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 75. |
If satisfies the then = _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 76. |
The order of the differential equation whose solution is is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 77. |
The curve y = f(x) passes through (1, 2) and if it satisfies the differential equation y(1 + xy) dx - x dy = 0 then _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 78. |
Solution of the differential equation is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 79. |
The order of the differential equation whose general solution is y = A sin3x + B cos3x (where A, B are arbitrary constant) is _____ .
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 80. |
has degree _____.
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |