| 11. |
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 12. |
The number of arbitrary constants in the general solution of a differential equation of second order is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 13. |
The number of arbitrary constants in the particular solution of a differential equation of fourth order is _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 14. |
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 15. |
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 16. |
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 17. |
The order and degree of differential equation are _____ and _____ respectively.
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 18. |
The order and degree of differential equation are _____ and _____ respectively.
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 19. |
If p and q are order and degree of then _____
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 20. |
The order and degree of differential equation
are _____ and _____ respectively.
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |