| 91. |
The degree of the homogeneous function is _____ .
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 92. |
The general solution of the differential equation is _____ .
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 93. |
The general solution of the differential equation is _____ .
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 94. |
The integrating factor for the differential equation is _____.
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 95. |
The general solution of the differential equation is _____ .
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 96. |
The differential equation for the family of curves y = a sin (x + b) is _____ , where a and b are arbitrary constants.
|
||||||||
|
Answer:
Option (b) |
| 97. |
The order of the differential equation is _____.
|
||||||||
|
Answer:
Option (c) |
| 98. |
The solution the differential equation sec2x tany dx + sec2y tanx dy = 0 is _____.
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |
| 99. |
The degree of the differential equation is _____.
|
||||||||
|
Answer:
Option (d) |
| 100. |
The length of sub-tangent of is _____.
|
||||||||
|
Answer:
Option (a) |